Demoderm, krema, 20 g

49,95

Recepturo za kremo DemoDerm je iznašel in pripravil kitajski profesor Zhao ZhongZhou. Na Kitajskem jo z velikim uspehom uporabljajo že 50 let. Profesor ZhongZhou je kremo DemoDerm pripravil namensko za odpravljanje težav pri problematični koži.

„Fanatik za kožo“ ZhongZhou velja za enega od prvih znanstvenikov na svetu, ki je sposoben odpraviti trdovratne težave s kožo, ne glede na to, na katerem predelu se pojavijo.

Profesor ZhongZhou poudarja, da je odprava vzrokov ključnega pomena za učinkovito odpravo težav. Po le nekaj tednih uporabe kreme DemoDerm lahko uporabniki ob pogledu v ogledalo znova vidijo brezhibne poteze svojega obraza, kot jih niso videli že leta ali celo desetletja dolgo.

V več letih sodelovanja z Inštitutom Fresenius se je receptura izboljšala s ciljem, da lahko sedaj kremo DemoDerm uporabniki kupijo tudi na evropskem tržišču. Sestavine ustrezajo kitajskemu originalnemu izdelku, a so hkrati pripravljene tako, da so usklajene z evropsko zakonodajo.

Povzetek: krema DemoDerm je sedaj napredna različica originalnega izdelka, ki ga je razvil profesor ZhongZhou.

Kategorija:

Opis

NAVODILA ZA UPORABO

3 faze za uspeh s kremo DemoDerm:

demoderm-schachtel-dose-draufKremo DemoDerm nanesemo na prizadeta področja kože in še nekoliko okoli njih zelo varčno, v tankem sloju. Pred nanašanjem kreme kožo očistimo s toplo vodo in nevtralnim milom.

Pri zelo suhi koži uporabimo po nanosu kreme DemoDerm obvezno še kakovostno vlažilno kremo. Bolj, ko je koža suha, bolj hranilna oziroma mastna naj bo izbrana vlažilna krema. V prvih nekaj tednih uporabe kreme DemoDerm nanesemo vlažilno kremo večkrat na dan.

V prvih nekaj dneh je možno (ni pa nujno!), da se stanje kože celo nekoliko poslabša. Ta pojav je povsem normalen in pomeni, da se je proces odpravljanja težav pričel odvijati. Zelo kmalu, najkasneje pa v 2-eh do 4-ih tednih, se stanje kože izboljša.

Za dolgoročen uspeh moramo kremo DemoDerm uporabljati brez prekinitve več tednov (vsaj 8 do 12 tednov). Zelo pomembno je, da kremo uporabljamo neprekinjeno vsaj toliko časa, pa čeprav se stanje kože medtem že izboljša.

Dolgotrajna in vztrajna uporaba brez prekinjanja je ključna za dolgoročen uspeh.

SESTAVINE

Sestavine: Aqua, Stearyl alcohol, Propylene glycol, Glycerol, Stearic acid, Zinc oxide, Sulfur, Isopropyl myristate, Petrolatum, Glyceryl stearate, Dimethicone, Menthol, Sorbitan stearate, Polysorbate 80, Wheat germ oil, Azone, Salicylic acid, Sodium lauryl sulfate.

Učinkovini: cink in žveplo

OPOMBE

  • Samo za zunanjo uporabo na koži.
  • Kreme ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na kremo DemoDerm ali na njene posamezne sestavine.
  • Kreme ne uporabljajte, če ste alergični na žveplo. 
  • Krema ni primerna za otroke, mlajše od 3-eh let.
  • Kreme ne nanašajte tako, da bi lahko prišla v stik z očmi.
  • Ni raziskav o uporabi kreme med nosečnostjo in dojenjem.
  • Ne nanašajte na kožo otrok, mlajših od 3-eh let.
  • Shranjujte nedosegljivo otrokom!
  • Priporočenega odmerka (dvakrat dnevno) ne smete preseči.

Dodatne informacije

Teža 0.02 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Demoderm, krema, 20 g”