Mnenja

Redno zbiramo mnenja uporabnikov kreme DemoDerm, ker so le-ta zanimiva tudi za druge.

Informacije, ki so nam jih posredovali redni uporabniki kreme DemoDerm, smo oblikovali tako, da jih boste lažje pregledovali:

75 – 85 % uporabnikov:

Rdečica in nečistoče so se zelo zmanjšale. Koža se je izboljševala počasi, a vztrajno. Po 2 – 4 tednih uporabe je postala koža bolj enakomerna. Uporabnikom ni bilo več treba uporabljati make-upa, s katerim so dotlej zakrivali rdeče madeže na obrazu, predvsem na čelu, nosu in licih. Koža je postala lepša in bolj čista.

5 – 10 % uporabnikov:

Kremo DemoDerm je uporabnik uporabljal redno in v skladu z navodili. Kljub vsemu je trajalo 6 tednov, da je rdečica zbledela. Po tem je bilo tudi razširjene rdeče žilice komaj še videti. Nastanka novih pustul in papul uporabnik več ne opaža.

Naslednjih 5 – 10 % uporabnikov:

Koža je bila v prvem obdobju, na začetku uporabe kreme DemoDerm, sprva preobremenjena. Videz kože se je po pričetku uporabe kreme DemoDerm začasno poslabšal. Nekatera področja kože na obrazu so postala luskasta. Ko je uporabnik prestal to začetno obdobje, se je rdečica začela manjšati. Pustule na obrazu so se začele umikati. Uporabnik je nadaljeval z uporabo kreme DemoDerm.

Pri 1 do 5 % uporabnikov je bil želeni cilj le delno dosežen. Ta skupina uporabnikov mora nadaljevati z uporabo kreme DemoDerm, da bi dosegla želeni cilj – izboljšanje videza kože.

Ti statistični podatki so bili oblikovani na osnovi ugotovitev naših uporabnikov. Pri raziskavi je sodelovalo 100 uporabnikov kreme DemoDerm. Podatki so bili zbrani avgusta 2017. Izsledki ne zadoščajo kriterijem znanstvenih raziskav. Zbrani so bili s pomočjo vprašanj, zastavljenih uporabnikom. Predstavljajo njihove ugotovitve, nastale na osnovi osebne izkušnje z uporabo kreme DemoDerm.